20 års erfaring med køb, salg og service af handicapbiler, invalidebiler, handicapkøretøjer

Siden 2010 har Autoa været førende inden for køb, salg og service af handicapbiler, handicapkøretøjer, invalidebiler og minibusser. Vores medarbejderteam består af specialister, der på hver deres måde bidrager til, at vores kunder kan få den bedst mulige rådgivning og oplevelse, når de skal købe eller sælge deres handicapbil eller minibus.

Autoa er en landsdækkende virksomhed med base i Randers. Vi er 14 medarbejdere, der samler mere en 20 års erfaring og knowhow fra branchen. Vi brænder alle for det vi laver og med et årligt salg på mere en 400 biler ved vi, hvad der skal til for at tilfredsstille både den professionelle bruger og den private bruger.

Vores kundeskare er bred og favner institutioner i form af ældrecentrer, skoler, kommuner samt private familier, der her brug for en handicapbil eller minibus. Derudover har vi en del taxavognmænd som handler her fast.

I vores udstilling har vi altid mere end 100 nyere biler. Alle biler er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på vores eget værksted.

Servicemindede og løsningsorienterede medarbejdere:

Det vi laver og leverer skal være i orden. Derfor gennemgår vi, inden levering af handicapbil eller minibus, bilen minutiøs for at sikre at alt er som det skal være. Bremser og tandrem tjekkes, olien skiftes og der trækkes en fejludlæsning fra bilen, så eventuelle fejl kan udbedres.

Når du henter din nyere handicapbil eller minibus, kan du altså forvente at bilen er total klargjort. Og vores ambition er, at du ikke skal på værksted med den de første 12 måneder efter købet.

Image

Glade kunder

- er dem vi lever af!
Senest har vi købt en Fiat Ducato minibus hos AutoA, og i alt har vi købt fem minibusser med lift. For os er det vigtigt, at vi handler med nogen, der kender alle reglerne for handicapbusser. Det giver tryghed for os, og derfor handler vi hos AutoA. Det betyder også noget, at AutoA har eget værksted – det er meget nemmere, når de kender busserne på værkstedet.
I løbet af de seneste halvandet år har vi købt 12 minibusser hos AutoA. Den seneste en Ford Transit minibus. Det der er vigtigt for os er, at prisen er konkurrencedygtig og at forhandleren lever op til forventningerne – det har AutoA gjort. Vi får altid en fornuftig snak om tingene, så jeg er godt tilfreds med at handle her.
Jeg har handlet alle vores biler gennem de seneste 6 år hos AutoA – det er vel cirka 25 biler. AutoA finder altid den bil, jeg har brug for til den rigtige pris - uanset mærke. Jeg spørger ikke engang til prisen længere, for når jeg tjekker regningen, kan jeg se, at det ikke kunne gøres billigere andre steder. Jeg forventer god service, en ærlig handel og en god pris, når jeg handler bil, og det får jeg hos AutoA. Jeg anbefaler dem hele tiden til dem, jeg kender.
Image
Opret bil
Og får en uforpligtende salgsvurdering inden for få timer
Image
Købstilbud
Du modtager et uforpligtende købstilbud
Image
Solgt
Omgående afregning og afhentning på din adresse